Start  |  Om Expo  |  Kundtjänst  |  Dina uppgifter  | 
Din kundvagn
Inga produkter ligger i kundvagnen.
Pris: 0kr
Innehåll
Din kundvagn är tom!
Sortiment
Priser visas Inkl. moms
produkt

Sveriges viktigaste tidskrift - 15 år med Expo, texter i urval

SLUTSÅLD
Redaktör: Louise Djurberg
Expo 2010
Antal sidor: 240
ISBN: 978-91-977812-4-4
Expo fyller 15 år. Det firar vi med att återpublicera några av de mest läsvärda och betydelsefulla artiklarna sedan starten. Artiklarna kommenteras av Expos chefredaktör Daniel Poohl. Bland författarna finns Stieg Larsson, Andres Lokko och Astrid Trotzig.

1995 gavs första numret av tidskriften Expo ut. Sedan dess har vi granskat, bevakat och berättat om den organiserade intoleransen. Om nazister i uniform. Om sverigdemokrater i slips och kostym.

I år fyller vi 15 år. Det vill vi fira genom att återpublicera några av de mest läsvärda och betydelsefulla artiklarna från dessa år. Det är krönikor, reportage och granskningar. Artiklarna kommenteras av Expos chefredaktör Daniel Poohl. Dessutom berättar tidskriftens tidigare chefredaktörer om sin tid på redaktionen. Bland författarna finns Andres Lokko, Astrid Trotzig och givetvis Stieg Larsson.

Möt minaretmotståndare i Schweiz, rädda romer i Ungern, invandrarna som gillar Sverigedemokraterna, pensionären som tröttnat på svartskallarna, bokhandlaren som tror på en judisk världskonspiration, nazisterna som jagar rödingar, och vänsterextremister som jagar nazister.

Det här en bok om en politisk rörelse på frammarsch, om idéerna, propagandan och personerna. Det är samtidigt en bok om det vi tycker är Sveriges viktigaste tidskrift.

Lager:
Art.nr: 1083
Vikt: 220 gram